U bent hier: home > beauty > gezichtsbehandelingen
zanique op facebook zanique op twitter zanique op instagram

Kennismakings gezichtsbehandeling

Als u voor de eerste keer bij Zanique komt kunt u kiezen voor deze behandeling. De naam zegt het al, het is een behandeling om kennis te maken met onze beautysalon en met onze manier van werken.

U ervaart de producten van absolution, een biocosmetica op maat met buitengewone resultaten. Ook maakt u kennis met absolution producten ter verbetering van de huid.

In deze behandeling maken wij kennis met uw huid, uw huidtype en eventuele huidproblemen. Wij nemen een intake gesprek af en nemen stap voor stap door wat u met uw huid wilt bereiken en wat u ervoor over hebt om met een stralende huid door het leven te gaan.
De behandeling bestaat uit:

Reiniging | dieptereiniging | huidanalyse | massage van gezicht, nek, schouder, decolleté, hoofdhuid | afsluitende dagverzorging

Na deze korte behandeling voelt uw huid heerlijk zacht en fris aan.

Onder het genot van een kopje koffie/thee wordt u geïnformeerd hoe u zelf thuis uw huid goed kunt verzorgen en welke producten voor uw huid geschikt zijn.

Om een mooie stralend huid te behouden adviseren wij u regelmatig bezoek aan onze beautysalon en onze huidverzorging thuis.

Kennismakingsbehandeling 45 min. € 52,50.

Wij geven GRATIS huidanalyse en productinformatie.

Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.

 

 


© grapho Nieuw Buinen