U bent hier: home > beauty > gezichtsbehandelingen
zanique op facebook zanique op twitter zanique op instagram

Gezichtsbehandelingen

Absolution intensieve Instituutbehandelingen

Uw huid is uniek: zij weerspiegelt uw emoties, uw omgeving, uw intimiteit. Net als u, veranderen haar behoeften elke dag. Door te luisteren naar uw huid en te voorzien in wat zij vraagt, houdt u haar in conditie en helpt u haar balans en schoonheid te herstellen.

Dit is waarom we Absolution hebben ontwikkeld. Gecertificeerd biologisch, anti-veroudering en unisex. Een huidverzorgingslijn op maat: makkelijk af te stemmen op de stemmingen en behoeften van uw huid.

Absolution is vervaardigd van gecertificeerd biologische en wilde plantenextracten, mineralen en vitaminen, die essentieel zijn voor de jeugdigheid en de balans van uw huid. Het combineert zintuiglijke texturen en parfums, eenvoud in gebruik en natuurlijk ... zeer effectieve ingrediënten.

 

 

Absolution Anti-Soif: verrijk uw huid met vocht
€ 65,00
60 min.

Hydrateert, beschermt, brengt in balans. Een goed gehydrateerde huid is beter beschermd tegen schadelijke invloeden.Deze behandeling is verrijkt met vochtgevende aloë vera, antioxyderende sambucus (vlierbes ) en in balans brengende scutellaria (glidkruid). Hiermee krijgt uw huid haar zachtheid en jeugdige volheid terug, terwijl deze perfect mat blijft.

Absolution Énergie: het tegengif voor stadsleven
€ 65,00
60 min.

Beschermt, versterkt, herstelt. Beschermt uw huid tegen de elementen, verhoogt de interne weerstand en helpt zo tegen de stress van het stadsleven.

Absolution Anti-Aging: bescherm uw huid tegen de tand des tijds
€ 65,00
60 min.

Revitaliseert, Herstelt, Regenereert. Beschermt de huid tegen veroudering. Het herstelt de huid en reactiveert de opperhuid voor een jeugdige uitstraling. Een formule die onmiddellijke glans geeft en veroudering tegen gaat.

Absolution Éclat: laat uw huid weer stralen
€ 65,00
60 min.

Egaliseert, Stralend en Glad. Onthul uw stralende huid. Het hertsel van rusteloze nachten en geeft uw huid een boost! Egaliseert en verfrist uw teint en verzacht fijne lijntjes

Absolution Côntrole: laat uw vlekkeloze huid zien
€ 65,00
60 min.

Zuivert, Herstelt, verwijdert oneffenheden. Herstelt voorzichtig de balans van de huid en gaat oneffenheden tegen.

Absolution Reinigend: reinigend en verfrissend
€ 52,50
45 min.

Een behandeling waarbij de nadruk ligt op een intensieve reiniging van uw huid. Effectief en doeltreffend. Deze behandeling is ook zeer geschikt voor de jonge, onzuivere huid.

 

*Alle Absolution Instituutbehandelingen vanaf 60 minuten bestaan uit: epileren, reiniging, dieptereiniging, gezichtsmassage, masker en afsluitend een dagverzorging.

 

 

 


© grapho Nieuw Buinen