U bent hier: home > absolution
zanique op facebook zanique op twitter zanique op instagram

Absolution biocosmetica op maat

Een nieuwe benadering van schoonheid

Noem het een revolutie. Een verademing. Een nieuwe benadering van schoonheid. Eén ding is zeker: Absolution is verrassend anders. Zowel qua uiterlijk als inhoud. Minimalistisch. Individueel. Biologisch.

Huidverzorging in de meest pure zin van het woord. Effectief uiteraard en tegelijk een genot om te gebruiken. En vooral ook: persoonlijk, dus af te stemmen op de specifieke behoeften van je huid. Producten met een ziel. Samengesteld uit alleen de beste ingrediënten – direct uit de natuur of biologisch geteeld.

Hoogwaardige biologische producten

Natuurlijk zijn de producten biologisch gecertificeerd…..En dat is wel het minste wat voor je kunnen doen. We willen het beste van het beste aanbieden, niet zomaar een huidverzorgingslijn, maar een lijn waarvan de producten biologische ingrediënten bevatten. Minstens 60 % van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. En er is meer. Absolution is vervaardigd van wilde plantenextracten, mineralen en vitaminen die essentieel zijn voor de jeugdigheid en balans van de huid. Daarbij zijn de ingrediënten speciaal geselecteerd dat je er geen allergische reactie van kunt krijgen.

Zo puur als de natuur zelf

Gemaakt van de natuur, gemaakt voor de natuur. Absolution is een merk dat zijn verantwoordelijkheid neemt: de verpakkingen zijn duurzaam en worden gerecycled of zijn recyclebaar en bedrukt met plantaardige inkten. De  leveranciers zijn met de grootste zorg geselecteerd en hebben een focus op duurzaamheid.

Mix & Match

De huid is een reflectie van je innerlijke, van de behoeften en conditie. De ene dag is de andere niet. Met de slimme en eigenlijk zo vanzelfsprekende Mix & Match methode stel je zelf je persoonlijke huidverzorging samen.
Alle producten zijn zo gemaakt dat je alles door elkaar kunt mengen, naar behoefte van de huid. Gemixt heeft de werking een groter effect dan wanneer je twee producten over elkaar heen aanbrengt.
Je bekijkt dagelijks wat je huid nodig heeft: even mengen, aanbrengen en genieten!

Awards

Absolution is in Frankrijk al vele malen onderscheiden met diverse Awards. Niet alleen voor de prachtige verpakkingen en uitstraling, maar ook voor de productkwaliteit.

Absolution werd 2 x bekroond tijdens de Astir Awards:

 

 


© grapho Nieuw Buinen